Beskrivning:
Vacker matblogg som inspirerar. Kreativa matfoton, varsam matlagning av unika recept hemma hos mig. Njutmat enligt Mikkan blev en av juryns val & finalist i Stora Matbloggspriset 2009.
Jag startade denna blogg i februari 2009, samtidigt som jag fick upp ögonen för lågkolhydratkost. Jag hade fram tills dess alltid ätit mycket kolhydratrik mat, även om jag tänkt på GI-värdet, och stadigt ökat i vikt de senaste åren. Lite i taget blir tillslut en hel del. Började på 90 kg i februari och har hittills gått ned 17 kg. Utan bantning, utan hunger, istället med mycket god mat! Jag har lärt mig att leva utan sockersug, och det är en fantastisk frihet.
Numer äter jag lite av varje, försöker se till att ha en kropp i balans som får allt den behöver. Älskar matlagning och att jobba med rena och fina råvaror. Äter för hälsa såväl som njutning och vill här på bloggen förmedla till fler att det är både enkelt, spännande och kul att vara kreativ i köket! URL:
http://njutmaten.blogspot.com Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
januari, 2009 Proffs/privat:
Privat
Statistik:
Besök senaste veckan:
9
Placering privata,alla:1047
Placering privata,Mat och dryck:204
Placering privata,Miljö:42
Placering privata,Vardagsbetraktelser:313 1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Skäggbloggen
"Som ni alla märkte så kom aldrig måndagssalladen som utlovat föregående måndag. jag nöjer mig med att konstatera att så kan det vara ibland. Denna är worth waiting for, helt klart. jag fortsätter att göra ljumna sallader allra helst, dvs en del av ..."
"Ack, lamm, en av stjärnorna i köket hemmavid. Jag har just fått korn på ett ställe söder som söder som säljer kött från Island, frigående och av magnifikt bra kvalitet. Kolla gärna in det vid tillfälle, finns vid Kärrtorps centrum ( Superfoodbutiken )."
"Nu gjorde jag det. Jag lade saké i maten. Undrar själv hur smart jag egentligen är - jag har aldrig smakat på saké, men vi hade en öppnad flaska hemma efter en fest jag aldrig bevistade och jag öppnade, sniffade och tänkte att hur taskigt kan det bli?"